Roger Solheim

Roger er daglig leder. Han har lang erfaring som rådgiver for ledere i nasjonale og internasjonale organisasjoner og virksomheter. 

 

Han har vært politisk rådgiver i tre regjeringer, og statssekretær i Kulturdepartementet. Han har også vært informasjonssjef i Norges Fotballforbund og Vinmonopolet.

Med mange år på innsiden av den politiske arenaen har han erfaring med hvordan politikken fungerer, og kan gi råd om hvordan man skal gå frem i møte med myndighetene.

Roger har jobbet i og med organisasjoner og virksomheter med høyt medietrykk. Han kjenner verdien av å jobbe langsiktig og strategisk, samtidig som man løser de akutte utfordringene, når krisen treffer. 

Mobil: 992 26 638

E-mail: rs@solkom.no

262BC6DE-49E6-46E4-AA34-39A276923003_1_201_a[21]_edited.jpg

Maj-Britt Aagaard

Maj-Britt er tekstforfatter og skribent, med utdannelse i litteraturvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun er blant annet publisert i Signaler, Fett og i Samtiden. 

I tillegg til å ha språk, tekst og formidling som fagfelt, har hun verdifull erfaring fra media, både foran og bak kamera. 

Hun har jobbet som journalist i Dagsnytt Atten og Dagbladets debatt- og kommentarredaksjon, og som tekstforfatter og innholdsprodusent i Kitchen reklamebyrå. 

 

 Maj-Britts store lidenskap er mat og vin. Siden 2012 har hun drevet matbloggen Spiselandslaget og gitt ut to kokebøker.

Hun har vunnet og vært dommer i TV-programmet MasterChef Norge, og vært dommer i Kakekrigen. Hun sitter i fagjuryen til Det Norske Måltid og Spesialitet/Matmerk.  I 2022 utdanner hun seg til sommelier ved Norsk Sommelierutdannelse. 

Mobil: 480 48 266

E-mail: mbaa@solkom.no

jsh2.jpg

Jørn Sund-Henriksen

Jørn har bakgrunn fra Norges Rederiforbund og Norsk Industri.

 

Han har også vært leder for Norsk Studentunion.

 

Jørn har jobbet mye med interessepolitikk, utredningsarbeid, og politiske prosesser.

 

Han har også en fot i reiselivet gjennom sin egen bedrift Adventure Tailor.

Mobil: 951 61 741

E-mail: jsh@solkom.no