Marianne.jpg
jsh2.jpg
Lara_edited.jpg

Roger Solheim

Roger er daglig leder. Han har lang erfaring som rådgiver for ledere i nasjonale og internasjonale organisasjoner og virksomheter. 

 

Han har vært politisk rådgiver i tre regjeringer, og statssekretær i Kulturdepartementet. Han har også vært informasjonssjef i Norges Fotballforbund og Vinmonopolet.

Med mange år på innsiden av den politiske arenaen har han erfaring med hvordan politikken fungerer, og kan gi råd om hvordan man skal gå frem i møte med myndighetene.

Roger har jobbet i og med organisasjoner og virksomheter med høyt medietrykk. Han kjenner verdien av å jobbe langsiktig og strategisk, samtidig som man løser de akutte utfordringene, når krisen treffer. 

Mobil: 992 26 638

E-mail: rs@solkom.no

Marianne Torp-Følgesvold

Marianne har bakgrunn fra Kantar hvor hun jobbet med noen av de mest markante norske merkevarene. Hun har også jobbet i Norges Rederiforbund. 

Marianne har interessepolitisk erfaring fra Norsk Studentunion, og har vært medlem av Fylkestinget i Rogaland for Høyre.

Mobil: 928 43 288

E-mail: mtf@solkom.no

Jørn Sund-Henriksen

Jørn har bakgrunn fra Norges Rederiforbund og Norsk Industri. Han har vært leder for Norsk Studentunion. Jørn har jobbet mye med interessepolitikk, utredningsarbeid, og politiske prosesser. Han har også en fot i reiselivet gjennom sin egen bedrift Adventure Tailor.

Mobil: 951 61 741

E-mail: jsh@solkom.no

Lara Rashid

Lara har en bachelorgrad i International Relations fra SOAS i London, og har tidligere jobbet som praktikant ved den norske ambassaden i Sarajevo og som politisk rådgiver i AUF.

Hun sitter i kommunestyret i Nesodden for Arbeiderpartiet.

For tiden har hun permisjon for å skrive bok. Den gleder vi oss til å lese!

Mobil: 901 11 899

E-mail: lr@solkom.no