top of page

Folkene våre

Vi har et team bestående personer med ulike tilnærminger til arbeidet med å styrke våre kunders posisjon i offentligheten. Vi har bakgrunn fra arbeid med politiske og administrative prosesser fra innsiden og utsiden, og tilsvarende fra mediearbeid. På den måten sikrer vi at våre kunder får gode vurderinger og råd i sitt arbeid med å nå sine mål.

Roger Solheim

Roger er daglig leder. Han har lang erfaring som rådgiver for ledere i nasjonale og internasjonale organisasjoner og virksomheter. 

 

Han har vært politisk rådgiver i tre regjeringer, og statssekretær i Kulturdepartementet. Han har også vært informasjonssjef i Norges Fotballforbund og Vinmonopolet.

Med mange år på innsiden av den politiske arenaen har han erfaring med hvordan politikken fungerer, og kan gi råd om hvordan man skal gå frem i møte med myndighetene.

Roger har jobbet i og med organisasjoner og virksomheter med høyt medietrykk. Han kjenner verdien av å jobbe langsiktig og strategisk, samtidig som man løser de akutte utfordringene, når krisen treffer. 

Mobil: 992 26 638

E-mail: rs@solkom.no

Anker 1

Maj-Britt Aagaard

Maj-Britt er tekstforfatter og skribent, med utdannelse i litteraturvitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun er blant annet publisert i Signaler, Fett og i Samtiden. 

I tillegg til å ha språk, tekst og formidling som fagfelt, har hun verdifull erfaring fra media, både foran og bak kamera. 

Hun har jobbet som journalist i Dagsnytt 18 og Dagbladets debatt- og kommentar-redaksjon, og som tekstforfatter og innholdsprodusent i Kitchen reklamebyrå. 

 

 Maj-Britts store lidenskap er mat og vin. Siden 2012 har hun drevet matbloggen Spiselandslaget og gitt ut to kokebøker.

Hun har vunnet og vært dommer i TV-programmet MasterChef Norge, og vært dommer i Kakekrigen. Hun sitter i fagjuryen til Det Norske Måltid og Spesialitet/Matmerk.  

I 2022 utdannet hun seg til sommelier. 

Mobil: 480 48 266

E-mail: mbaa@solkom.no

Jørn Sund-Henriksen

Jørn har bakgrunn fra Norges Rederiforbund og Norsk Industri.

 

Han har også vært leder for Norsk Studentunion.

 

Jørn har jobbet mye med interessepolitikk, utredningsarbeid, og politiske prosesser.

 

Han har også en fot i reiselivet gjennom sin egen bedrift Adventure Tailor.

Mobil: 951 61 741

E-mail: jsh@solkom.no

Siri Arntzen-Ratnarajan

Siri har master i Local Economic Development fra London school of Economics, og er en sterk analytiker.

 

I dag leder hun avdeling for lokal og regional utvikling i AT arkitektur, Fabric+ som har en samarbeidsavtale med SOLKOM.

 

Hun er en erfaren prosjektleder med 10 års erfaring fra arbeid med lokal og regional utvikling i både Nord-Norge, Norge og i utlandet.

 

Hun har svært god kjennskap til lokale og regionale forhold, med et stort regionalt og nasjonalt nettverk.

Mobil: 9o4 28 136

E-mail: siri.arntzen@atarkitektur.no

Kristine Dahl

Kristine er en juristutdannet taleskriver og klarspråkentusiast som brenner for klart og godt språk i alle sammenhenger.

 

Kristine har jobbet som taleskriver for flere statsråder, og for byrådslederen i Oslo.

 

Kristine er opptatt av klart språk og gode formuleringer. Hun brenner for taleskriving som en egen disiplin innen kommunikasjonsfaget, men bidrar også med andre tekster.

 

Mange yrkesår i offentlig forvaltning tett på politikere har også gitt henne god innsikt i hvordan beslutninger fattes.

 

Kristine har også sin egen virksomhet klareord.no  

Mobil: 971 92 751

E-mail: kristine@klareord.no

Anker 2
bottom of page